.
Скъпи посетители, добре дошли на Библейския форум за въпроси и отговори "Писано е".
Нашата цел е всеки който търси Бога и се интересува от Святото писание, да може да обсъжда Библейски теми, да задава въпроси, и заедно да четем и търсим техните отговори. Както едно дете тепърва се учи да ходи и прохожда, така и ние постепенно израстваме във вярата и откриваме истината за света и живота. Никой не е станал професор по математика, без първо да научи че 2+2=4, нито пък някой се е родил научен да кара колело. Приветстваме всеки който търси истината - нека изследваме заедно Божието слово. Форумът не е място за препирни, а за изучаване на това, което е писано в Библията. Основната причина за различията между вярващите в Бога, е посочена в Матей 22:29
А Исус в отговор им рече: Заблуждавате се, като не знаете писанията, нито Божията сила. (Матей 22:29)
В раздел "Често задавани въпроси", ще намерите разгледани накратко някои от основните учения на Библията, а раздел "Дискусии" е свободен за всеки който иска да зададе въпрос, или да обсъди нещо. Преди да публикувате, моля прочетете правилата на форума.
Идете прочее, научете всичките народи, и кръщавайте ги в името на Отца и Сина и Святия Дух, като ги учите да пазят всичко що съм ви заповядал; и ето, Аз съм с вас през всичките дни, до свършека на века. (Матей 28:19,20)
Всяка вечер от 21:00 бг време, излъчваме Библейски дискусии, въпроси и отговори по Библията наживо по Tiktok. Достатъчно е да потърсите името на сайта - www.pisanoe.net
Надяваме се, че ще сме полезни на търсещите Бога.
.
Цел на форума
Цел на форума
Последно издигане justice от 12 Фев 2024, 10:28