Трън в плътта
-
todor vanev
- Обратна връзка:
Трън в плътта
Здравей те искам да задам, един въпрос относно една много интересна личност в Библията .А именно Павел Апостолът който заема можеби 2/3 от новият завет и свидетелства с екстремният си живот .Но на въпроса искам да знам в 2 коринт 12гл. се споменава за някакъв трън в плътта пратен от сатана .Как така от стана и защо от него какъв е смисала точно той да е споменат и какъв вид е този трън в плътта ?
Re: Трън в плътта
.
здравей, Тодор Ванев...
извинявай за късния отговор, откакто Савел ослепя по пътя за Дамаск и след три дена пак прогледа, му остана проблем със зрението.
Вижте с колко едри букви ви писах със собствената си ръка! (Галатяни 6:11)
Той самият свидетелства, че три пъти се е молил да бъде излекуван докрай, но въпреки това, по Божий промисъл, проблемът с очите е останал.
А за да се не превъзнасям поради премногото откровения, даде ми се трън в плътта, пратеник от сатана да ме мъчи, та да се не превъзнасям. Затова три пъти се молих на Господа да се отмахне от мене; и Той ми рече: Доволно ти е Моята благодат; защото силата Ми в немощ се показва съвършена. (2 Коринтяни 12:7-9)
.
здравей, Тодор Ванев...
извинявай за късния отговор, откакто Савел ослепя по пътя за Дамаск и след три дена пак прогледа, му остана проблем със зрението.
Вижте с колко едри букви ви писах със собствената си ръка! (Галатяни 6:11)
Той самият свидетелства, че три пъти се е молил да бъде излекуван докрай, но въпреки това, по Божий промисъл, проблемът с очите е останал.
А за да се не превъзнасям поради премногото откровения, даде ми се трън в плътта, пратеник от сатана да ме мъчи, та да се не превъзнасям. Затова три пъти се молих на Господа да се отмахне от мене; и Той ми рече: Доволно ти е Моята благодат; защото силата Ми в немощ се показва съвършена. (2 Коринтяни 12:7-9)
.